12 Ocak 2023 Tarihin de Efinity Token bugünkü fiyatı ₺1,43 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺16.356.653 TRY. EFI / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz. Efinity Token son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #373, piyasa değeri ₺806.499.308 TRY. Dolaşımdaki arz 563.183.115 EFI coin ve maksimum seviyede. 2.000.000.000 EFI coin.
EFI Nedir
Efinity, Enjin tarafından geliştirilen ve Polkadot üzerine inşa edilen zincirler arası bir NFT platformudur . Projeye göre Efinity, misli olmayan token dünyasının zorluklarına uyum sağlamak amacıyla dijital varlıklar için yeni nesil blok zinciri olarak oluşturuldu.
Efinity projesinin ana uzmanlığı NFT alanıdır. Protokol ile tüccarlar ve oyuncular NFT’ler oluşturabilir, dağıtabilir, aktarabilir, satabilir ve satın alabilir. Efinity, NFT alanına/merkezi olmayan oyunlara girişin önündeki engelleri kaldırmayı ve kullanıcı deneyimini ve dijital varlık yönetimini basitleştirmeyi hedefliyor.
Efinity Token, tüm Efinity ekosistemine güç sağlar, EFI, daha düşük işlem ücretleri sağlayan zincirler arası bir protokol altyapısı kullanarak belirteçlerin oluşturulmasına, aktarılmasına ve satın alınmasına öncelik vermeyi amaçlar. Teşviklere gelince, NFT işlevine sahip PoW blok zincirlerindeki ödüller, belirteç oluşturan/ticaret yapan madencilere gider ve böylece bir topluluk oluşturur.
Efinity’nin uzun vadeli hedeflerinden biri, hem misli hem de misli olmayan jetonlar için bir merkez haline gelmek, başka herhangi bir zincirden jetonları kabul etmek, NFT’lerin fiyatlandırılmasını ve değiş tokuşunu kolaylaştırmak, işlem hacmini artırmak ve ağ etkileri yaratmaktır.
Aralık 2021’de proje Polkadot parachain müzayedesini kazandı ve Mart 2022’de Enjin, insanların verileri ve kimlikleri üzerinde kontrol sahibi olduğu merkezi olmayan bir parachain ağı sağlayan bir blockchain platformu olan Polkadot Relay Chain’de amiral gemisi parachain Efinity’yi piyasaya sürdü.
Efinity Token’ın Kurucuları Kimlerdir?
Efinity, Enjin ekibi tarafından geliştirildi ve Maxim Blagov (CEO) ve Witek Radomski (CTO) şirketin kurucu ortaklarıdır.
Maxim Blagov, Sidney Teknoloji Üniversitesi’nden (UTS) bilgisayar bilimi derecesi ile mezun oldu. UX/UI tasarımında kapsamlı deneyime sahip, video oyun endüstrisindeki etkileşimli uygulamalar için konsept geliştirme ve strateji oluşturma konusunda uzmandır. 2009’da Blagov, Enjin’i başlatmak için Witek Radomski ile birlikte çalıştı ve 14 yılını ekosistemi geliştirmeye adadı.
Witek Radomski’ye gelince, o aynı zamanda Enjin Coin’in (ENJ) entegrasyonuna öncülük eden Enjin ekibinin ilk üyelerinden biridir . Radomski, 13 yıllık deneyime sahip çalışkan bir profesyoneldir; ayrıca ERC-1155 belirteç standardının yaratıcısı olarak da bilinir.
Diğer bir oyuncu ise, Enjin’de Coo ve küresel Minecraft oyun hizmeti olan Mineplex’in eski COO’su olan Caleb Applegate.
Enjin, 2019’da Microsoft ile bir ortaklık imzaladı ve 2021’de Hashed, Crypto.com Capital, Digital Finance Group, DeFi Alliance ve Hypersphere gibi yatırımcıların desteğini aldı.
Efinity Token’ı Benzersiz Kılan Nedir?
Efinity (EFI), projeyi rekabetçi blockchain platformlarından ayıran bir dizi benzersiz özellikle donatılmıştır, örneğin: hızlı işlemler ve düşük ücretler, sözde yakıt depolarının kullanımı, çoklu imzalı sözleşmeler için destek ve Efinity’nin uygulanması. Teknolojiyi değiştirin.
Efinity’nin temel avantajları:
Yakıt depoları (aka özel ayrık faturalar). Bu cüzdanların içerikleri yalnızca işlem ücretlerini ödemek için kullanılırken, şirketler ve geliştiriciler müşteri masraflarını sübvanse etme fırsatı elde ederken, EFI tokenleri yakıt deposuna gönderilir.
Hızlı işlemler ve düşük ücretler. Efinity (EFI), saniyede 700 ila 1000 işlem gerçekleştirebilir. İşlem onay hızı 6 saniyedir ve son kullanıcının bir blockchain cüzdanına sahip olmasını gerektirmez. Sürecin hızı, hızlı yanıt süreleri sağlar.
Sonsuzluk Takas. Teknoloji, paratoken değişim sürecinin verimliliğini artırır. Nasıl çalışır: otomatik dönüştürme mekanizması, çeşitli amaçlar için bir paratokenin diğerine yükseltilmesine izin vererek, alım / satım emirleri yoluyla kullanılabilen takasları büyük ölçüde basitleştirir.
Efinity projesinin küresel misyonu, NFT’lerin herhangi bir kullanıcı için tanıdık ve ayrılmaz bir şey haline geleceği, ödüllerin yalnızca madencilere değil tüm ağ katılımcılarına (geliştiriciler, tüccarlar, sıradan jeton sahipleri) gittiği kripto geleceğini şekillendirmektir. işlemler hızlı ve düşük ücretlerle gerçekleşir.
Efinity nedir? Ne işe yarar?
Efinity şu anda NFT’lerin bir blok zincirinden diğerine hız ve göreceli kolaylıkla transferini sağlayan ölçeklenebilir bir zincirler arası ağ geliştiriyor. Mevcut NFT yaratıcıları, yüksek ücretler, düşük işlem hızları ve çeşitli platformlar arasında birlikte çalışabilirlik eksikliği ile sınırlıdır. Efinity bu sorunları çözmeyi amaçlamaktadır.
EFI Coin Ne Zaman Çıktı?
Enfinity platformu, bir diğer kripto para projesi olan Enjin (ENJ) tarafından geliştirilmiştir. Enjin, 2017 yılında NFT endüstrisine öncülük eden projeler arasında yer alıyordu. Enjin coin projesi o yıllarda oldukça iddialı bir yere sahipti. Projenin geliştirici ekibi Efinity platformunu da kullanıcıların hizmetine sunuyor. Bu platformda kullanılan kripto para ise EFI coin olarak dikkat çekiyor. Efinity, kullanıcıların NFT işlemleri yapabilmesine imkan verren zincirler arası bir blok zinciridir. Deflasyonist bir yapıya sahip olduklarını gördüğümüz EFI coin’ler Efinity platformunu destekliyor. Ayrıca bu platformun çevre dostu ve ölçeklenebilir nitelikte olduğunu ifade edelim. Burada kullanıcıların oyunlar ya da uygulamalarla işlemler yapabildikleri belirtiliyor. Efinity platformunu her boyuttan müşteriler kullanabilecek. Kullanıcıların bu platformda NFT geliştirmeleri sağlanıyor.
Parity Technologies adlı şirket ve Web3 Foundation adlı bir kuruşla ortaklaşa Polkadot (DOT) üzerine inşa edilen Efinity, NFT’ler için özel olarak oluşturulmuş yeni bir blockchain projesi. NFT’lerin günümüzde akıllı telefonlar kadar yaygın ve kolay kullanımlı bir teknoloji haline gelmesini isteyen ekip kullanıcıların faydalanabilecekleri çok sayıda avantaj geliştirmiş. Projenin geliştirileri ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak istediğinizde web sayfasında bulunan veriler akıllardaki soru işaretlerini gideriyor.
Efinity’nin (EFI) Özellikleri Nelerdir?
Efinity’i (EFI) öne çıkaran ve adından bu kadar söz ettirilmesini sağlayan çok fazla ayırt edici ve avantajlı özelliği mevcut.
Efinity, NFT blok zinciri olması sebebiyle geleceğin dünyasında şimdiden önemli bir yere sahiptir. İlk NFT oluşturma platformuna ev sahipliği yapması ise benzer platformlardan ayrılmayı da başarmıştır. Ayrıca Efinity’nin kazanç potansiyeli yüksek olduğu yaygın bir kanıdır.
Dünyanın önde gelen teknoloji devleri de proje ekibine büyük destek veriyor. Buna ek olarak Efinity’nin (EFI) uzun vadede karlı olduğu birçok uzman tarafından ifade edilmekte.
Efinity Coin (EFI) Nereden Satın Alabilirsiniz? ve Hangi Borsada Var
Efinity Token (EFI), bazı DEX ve CEX platformlarında mevcuttur. Bunlar arasında: Gate.io , Huobi Global , Bithumb , Coinlist Pro , Poloniex , OKX , LBank , Crypto.com Exchange , MEXC , SushiSwap , Uniswap (V3) , Indodax , ZB.COM , BTCEX , CoinEx , BitMart , AAX , BitForex , AEX , Hoo , DigiFinex , BKEX, Bitget , ZBG , Blockchain.com , Hotcoin Global , 1inch Likidite Protokolü , KyberSwap ve BingX .